Connect with us

Oh! Media

“Ini Kalau Simon Cowell Dengar Pun Dia Bagi Standing Ovation” – Netizen

Oh! Artis

“Ini Kalau Simon Cowell Dengar Pun Dia Bagi Standing Ovation” – Netizen

Nama Aina Abdul kembali jadi bualan netizen selepas jadi juara The Masked Singer Malaysia musim pertama semalam. Sembunyi di balik topeng Bunga Raya, lagu Listen dari Beyonce yang Aina bawakan semalam, betul-betul buat para penonton terpukau.

ADVERTISEMENT

Ramai netizen yang kata Aina memang layak untuk jadi juara. Kalau korang tengok persembahan Aina semalam, memang smooth sangat. Dia betul-betul dapat tackle setiap part dalam lagu tersebut. Dan kebanyakan netizen memang bagi thumbs up dengan persembahan Aina.

Tapi, ramai je yang silap teka pada awalnya. Ada yang kata Neeta Manis, ada yang kata Ernie Zakri. Para juri pun tak ramai yang suggest dan teka nama Aina Abdul.

Mungkin sebab nama Aina Abdul masih lagi belum betul-betul popular di Malaysia. Ada je netizen yang masih lagi tak kenal siapa Aina Abdul. Senang cakap, Aina Abdul ni masih lagi underrated lah! Sedangkan dah banyak show ataupun nyanyian dari Aina yang buat orang meremang.

Tapi takpe, mungkin belum rezeki Aina. Tapi, ohmedia percaya, bakat tu takkan hilang dari Aina. Pergilah mana-mana pun, Aina Abdul akan tetap bawa bakat dan style dia sendiri. Dan benda tu lah paling mahal sebab tak semua orang ada, betul tak? Confirm satu hari nanti, nama Aina Abdul akan dikenali.

Kredit: Twitter

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas