Connect with us

Oh! Media

Wow! F&N Fruit Tree Juice Can Bite. Tingkatkan Sistem Imuniti Dengan Jus Ini!

Branded

Wow! F&N Fruit Tree Juice Can Bite. Tingkatkan Sistem Imuniti Dengan Jus Ini!

Cuaca Malaysia yang sentiasa panas dan lembap sepanjang tahun ditambah dengan PKP pulak sekarang ni,  kalau dapat jus yang menghilangkan dahaga, memang terbaik!

Bayangkan bila kita boleh teguk jus sejuk menyegarkan  dengan rasa buah-buahan dan paling special, ada cebisan boleh dikunyah di dalamnya, bukan macam jus biasa. Bestnya..  Lega terus dahaga!

Jus Fruit Tree boleh didapati dengan cebisan nata de coco dan aloe vera. Melengkapi satu sama lain, kombinasi paling terbaik! Aloe vera terbukti berkesan mengurangkan sembelit, memastikan badan kekal terhidrat manakala nata de coco pula kaya dengan fiber.

Memang rasa puas. Tengok la sendiri dalam video tu, dapat minum sambil merasai cebisan buah-buahan dalam jus.  Jarang-jarang tau ada jus macam ni. Enak dan cukup puas diminum untuk menghilangkan dahaga.

F&N Fruit Tree adalah jus  dibuat dengan jus buah asli untuk dinikmati seisi keluarga. Ianya mengandungi dengan vitamin A, C dan E dan tidak ditambah bahan pengawet. Jus ini juga kurang kandungan gula,  dan semestinya menjadi pilihan kerana lebih sihat.

Sedapnya dapat minum  jus buah asli sejuk penghilang dahaga ketika tempoh PKP  macam sekarang. Sambil duduk di rumah, WFH atau apa saja aktiviti, tambah pengambilan vitamin korang dengan jus buah asli bernutrisi yang sedap ini di rumah. 

Tahu tak, sekarang lebih senang sebab F&N Fruit Tree boleh dipesan secara online je, tahu-tahu dah   sampai depan rumah. Nak pilih flavor apa pun senang,  gerenti perasa kegemaran korang yang selalunya habis di kedai ada di sini. Hey! Order kat  SINI guys, senang!

Penulis editorial sepenuh masa di Oh! Media. Memfokuskan sepenuhnya artikel-artikel berkaitan pemasaran.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

To Top