Connect with us

Oh! Media

[TERHAD] Ekstra Pedas, Ekstra Rangup, Ayam Goreng Baru KFC Jadi Buruan Netizen

ayam goreng kfc extra crispy

Branded

[TERHAD] Ekstra Pedas, Ekstra Rangup, Ayam Goreng Baru KFC Jadi Buruan Netizen

Siapa di sini kalau makan tak sah kalau tak pedas? Mesti kena minta sambal lebih, kalau tak memang tak selera makan. Kalau pesan goreng-goreng pula mesti request nak lebih pedas, barulah laju je makan kan.

Bagi korang yang suka minta extra pedas macam ni DAN juga penggemar ayam goreng KFC, inilah yang korang tunggu-tunggu selama ni! KFC memperkenalkan Extra Spicy & Crispy untuk waktu terhad.

Jangan risau, Extra Spicy & Crispy ini bukanlah pedas melampau sampai berdesing. 

Ayam goreng ini memberikan rasa rempah yang seimbang untuk rasa kick yang kena dengan tekak ramai penggemar pedas.

EXTRA Pedas, EXTRA Rangup

Bunyi crunch dalam setiap gigitan dia, ditambah dengan perapan rasa pedas pada bancuhan gorengan, isi ayam yang rangup di luar, juicy di dalam. Membayangkan pun dah kecur air liur, jadi memang korang kena try sendiri!

Nikmati sebelum terlambat

ayam goreng kfc baru

Nama pun edisi terhad, korang kena cepat-cepat cuba sebelum kehabisan. Menangis tak berlagu pun tak guna bila dah tak dijual nanti.

Extra Spicy & Crispy ini didapati di semua restoran KFC untuk waktu terhad sahaja. Sebulan lebih je peluang untuk korang makan puas-puas. Cepat order sebelum korang craving nanti, jangan cakap kami tak bagitahu awal ok?

Pesan dengan 3 cara

Extra Spicy & Crispy ini boleh dipesan dengan 3 cara iaitu:

1.Imbas dan pesan di outlet KFC

2.Pesan melalui app KFC untuk penghantaran

3.Boleh juga membuat pesanan dan pilih untuk ambil sendiri di outlet pilihan. Lebih mudah dan cepat.

Jom pesan Extra Spicy & Crispy secara online dan app KFC atau ke outlet KFC berhampiran untuk nikmati menu edisi terhad ini. Jangan sampai craving kalau dah habis stok nanti!

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas