Connect with us

Oh! Media

Perghh Ayam Sekor Tu!!! Menu Baru KFC, Juicy Whole Chicken. Ini Mantap Geng!

Branded

Perghh Ayam Sekor Tu!!! Menu Baru KFC, Juicy Whole Chicken. Ini Mantap Geng!

“KFC jual ayam sekor pula guys, ini confirm meriah kalau jadi hidangan berbuka dengan kawan-kawan”

Siapa kat sini peminat sejati ayam goreng KFC? Kali ni KFC bawakan Juicy Whole Chicken, seekor terus korang boleh beli!

Rasa dia memang sama macam ayam goreng KFC Original dan Hot & Spicy yang korang biasa makan tu, tapi…. Versi Juicy Whole Chicken lebih besar dan juicy!

Kami dah rasa sendiri KFC Juicy Whole Chicken ni. Betul-betul padu! 

Bila gigit tu terasa kerangupan ayam KFC yang digoreng sempurna. Isinya pula lembut dan juicy. Memang puas hatilah makan.

KFC Juicy Whole Chicken dijual dengan set kombo pada harga RM49.99 setiap satu dengan pilihan ayam goreng Original atau Hot & Spicy, siap boleh pilih nak coleslaw atau kentang putar (saiz besar) untuk hidangan sampingan.

Kalau korang berminat nak beli KFC Juicy Whole Chicken ni, ayam ni istimewa sikit. Korang kena buat pra tempahan sebelum pembelian, supaya ‘chef’ KFC boleh prepare ayam ni untuk korang. 

Hidangan ni dijual di self-collect KFC outlets Semenanjung Malaysia dan korang boleh klik SINI untuk rujuk outlet yang berdekatan dan membuat tempahan. 

Erat silaturahim dengan hidangan Juicy Whole Chicken Ramadan ini

Terbaik timing KFC perkenal Juicy Whole Chicken, betul-betul nak dekat Ramadan.

Mungkin ini merupakan satu petanda untuk korang buat tempahan supaya boleh kongsikan kegembiraan bersama keluarga dan rakan-rakan dengan Juicy Whole Chicken ketika berbuka puasa. 

Orang cakap bila makan sama-sama ni hubungan jadi lebih erat, kami yakin kalau korang belanja Juicy Whole Chicken ni, gerenti semua sayang.

Jangan buang masa lagi klik SINI untuk buat tempahan korang!

Maklumat lanjut mengenai promosi dan hidangan terbaru di KFC korang boleh follow sosial media mereka di Facebook, Instagram, TikTok, Twitter dan YouTube.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas