Connect with us

Oh! Media

Smartphone Flagship Sesuai Buat Gen Z Dengan Harga Yang Berbaloi!

Branded

Smartphone Flagship Sesuai Buat Gen Z Dengan Harga Yang Berbaloi!

Korang tahu tak yang Samsung ada mengeluarkan telefon pintar jenis flagship pada harga murah dan berbaloi tau. Sesuai bagi korang yang mempunyai bajet yang agak “ketat”. 

Samsung hadir dengan Galaxy S23 FE (Fan Edition) yang direka khas buat pengguna siri Galaxy. Hampir keseluruhan dari segi bentuk, sistem serta kamera mempunyai kualiti yang serupa seperti siri Galaxy yang lain. 

Bagi Gen Z yang suka bergambar serta mobile gaming, kami sangat sarankan korang untuk memiliki peranti ini. Nak tahu kenapa?

Sebab korang dapat rasai kualiti yang memukau dengan harga yang “tak masuk akal”. Nak tahu lebih lanjut? Meh sini kami kongsi~ 

Kualiti Kamera Yang Memukau, Sesuai Untuk OOTD

Smartphone, Samsung, Galaxy S23 FE

Kredit: Oh!Media

Galaxy S23 FE hadir dengan kamera yang mampu menarik cita rasa anak muda. Ia dilengkapi dengan 3 kamera utama iaitu  lensa utama 50MP, ultra sudut lebar 12MP dan 8MP yang disokong OIS serta kamera swafoto 10MP. 

Smartphone, Samsung, Galaxy S23 FE

Kredit: Oh!Media

Pilihan tangkapan gambar bagi kamera utama boleh diambil pada nisbah 1:1, 4:3, 16:9 dan penuh. Bukan itu sahaja, kamera utama turut mempunyai kebolehan zum sehingga 3x optikal dan 30x digital.

Smartphone, Samsung, Galaxy S23 FE

Kredit: Oh!Media

Selain itu, bagi korang  suka bergambar pada waktu malam, telefon pintar ini turut menyediakan night mod. Jadi kualiti gambar pasti menarik. 

Galaxy S23 FE ini turut mempunyai mod lain seperti Portrait, Aperture, Panaroma, Food, Pro Photo, Video dan lain-lain.

Bagi video pula, peranti ini dapat dirakam dengan kualiti maksimum sehingga UHD 8K/24FPS serta dilengkapi dengan sistem OIS. 

Dengan adanya kamera yang mengagumkan ini, pasti korang akan lebih bersemangat dan untuk bergambar dan membuat content.

Rasai Pengalaman Mobile Gaming Tanpa Gangguan

Selain daripada kamera yang gempak, kebiasaanya Gen Z turut mencari telefon pintar yang sesuai dijadikan mobile gaming. Jadinya, performance serta sistem yang digunakan haruslah berada di tahap yang terbaik. 

Smartphone, Samsung, Galaxy S23 FE

Kredit: Samsung

Jangan risau, Galaxy S23 FE menggunakan sistem Exynoss 2200 yang merupakan cip berteknologi 4nm berasaskan binaan lapan teras yang terdiri dengan satu teras. 

Smartphone, Samsung, Galaxy S23 FE

Kredit: Oh!Media (Kiri), Freepik (Kanan)

Bagi korang yang mobile gaming, cip ini masih lagi mampu memberi pengalaman gaming yang terbaik tanpa ada gangguan. 

Selain itu, kualiti permainan video turut dipertingkatkan dengan teknologi Ray Tracing yang kebiasaannya ada pada permainan konsol. Pelbagai kesan khas dalam game seperti kilat, shadow dan lain-lain dapat dilihat  dengan lebih jelas. 

Bukan tu je, dengan kadar penyegaran yang tinggi 120Hz, memastikan kawalan sentuh ultra-responsif. Jadi korang sentiasa laju dalam mengawal pergerakan semasa mobile gaming. 

Smartphone, Samsung, Galaxy S23 FE

Kredit: Samsung

Pada hari yang cerah, korang masih lagi boleh bermain dengan jelas disebabkan teknologi Vision Booster yang memberi paparan korang cerah dan jelas, jadi korang boleh bermain di mana-mana sahaja tanpa mengira waktu.

Nikmati Tawaran Menarik Dengan Samsung

Jom jadi #GalaxyTroop dan nikmati pelbagai ganjaran menarik dengan Samsung. Nak tahu kenapa? 

Sekiranya korang membeli Samsung Galaxy S23 FE dan daftar sebagai ahli #GalaxyTroop, korang berpeluang untuk menikmati pelbagai ganjaran menarik. 

Antaranya ialah korang dapat menikmati permulaan yang epik pada RM1,699 selepas apply ganjaran. 

Selain itu, korang juga akan menerima potongan RM500 selepas mendaftar dan menerima kod promo untuk menjadi sebahagian daripada #GalaxyTroop serta storan yang ditambah dua kali ganda bernilai RM300. Bestnya! 

Korang turut berpeluang untuk trade-in barangan Samsung sehingga RM800 dan juga dapat menikmati diskaun sehingga 30% untuk PWP Samsung Care+ dan Buds Galaxy terpilih serta aksesori Samsung. Promosi ini dibuka sehingga 31 Disember 2023.

Jadi tunggu apa lagi, dapatkan sekarang Galaxy S23 FE ini di Samsung Store berdekatan dengan korang ataupun secara online. Untuk maklumat lanjut, ikuti laman sosial rasmi Samsung di Facebook dan Instagram.

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas