Connect with us

Oh! Media

Raikan Tahun Baru Di The Exchange TRX Bersama Artis Antarabangsa  B.I, Clean Bandit (Live PA), LEO & Ramai Lagi

tahun baru trx

Branded

Raikan Tahun Baru Di The Exchange TRX Bersama Artis Antarabangsa  B.I, Clean Bandit (Live PA), LEO & Ramai Lagi

Masa ditunggu-tunggu telah tiba. The Exchange TRX kini dibuka sejak 29 November lalu. Kalau nak tahu, The Exchange TRX merupakan sebahagian daripada pembangunan Tun Razak Exchange.

Bangunan ini terletak di kawasan seluas 28.3 hektar yang juga termasuk kawasan kediaman, pejabat butik dan hotel.

The Exchange TRX mempunyai kira-kira 400 kedai, di mana pengunjung bakal merasai pengalaman membeli belah, menjamu selera, liburan dan hiburan.

Sambutan tahun baru pun nak dekat, tahu tak apa yang lagi best? The Exchange TRX pun akan raikan sambutan tahun baru dengan barisan artis yang cukup gempak. Kalau terlepas, korang memang rugi!

Daftar mulai 15 Disember ini di Aplikasi The Exchange TRX

the exchange tahun baru

B.I dijadualkan beraksi menghiburkan pengunjung malam tahun baru nanti. Siapa excited menantikan jejaka kacak ini di pentas, dah sedia nak menari bersama? 

Acara turut akan dihiburkan dengan persembahan daripada Clean Bandit. Ada fans dekat sini tak? Jom berhibur bersama mereka!

Tak ketinggalan LEO yang baru sahaja melancarkan single digital sulung, One Look pada Ogos lalu. Fans LEO, jom beramai-ramai ke The Exchange TRX, ambang tahun baru nanti!

Nikmati dan enjoy keriangan vibes malam tahun baru dengan Airliftz, DJ Ashley Lau, Shelhiel, CLAUDIA, Bad Habits dan juga Lunadira! 

Persembahan bunga api dan drone

drone show
Kredit foto

Apa maknanya sambutan tahun baru tanpa persembahan bunga api kan? Bukan setakat pertunjukan bunga api yang terbesar korang pernah saksikan, penganjur juga akan mempersembahkan pertunjukan drone untuk memulakan tahun baru 2024. Terujanya!

bunga api tahun baru

Pelbagai pilihan makanan

burger food truck
food truck

Sebelum berhibur dan menanti persembahan artis kegemaran, mestilah lapar kan? Jangan risau sebabnya ada pelbagai menu yang dijual vendor sepanjang acara.

Muat turun app dan nikmati Loyalty Programme – Lendlease Plus Malaysia

lendlease plus my app

Untuk menikmati pelbagai ganjaran eksklusif, muat turun app The Exchange TRX sekarang untuk mula RSVP ke acara ambang tahun baru ini bermula 15 Disember tau! Boleh dapatkan juga akses masuk percuma untuk konsert ambang tahun baru nanti.

lendlease plus my app

Berbelanja dan jadi loyalty member Lendlease Plus MY untuk menebus tiket zone VIP sekarang. Ahli juga berpeluang menang* sesi meet & greet bersama B.I dengan cabutan bertuah. *Tertakluk terma dan syarat.

Untuk pengetahuan korang, terdapat 3 tier keahlian dalam LendleasePlus MY iaitu:

– Enthusiast tier: Perbelanjaan minimum RM500 dalam 2 resit dalam sehari. 

– Insider tier: Perbelanjaan minimum RM10,000 dalam 3 resit dalam sehari. 

– Inspirer tier: Perbelanjaan minimum RM50,000 dalam 5 resit dalam 14 hari. 

Resit perlu dihantar melalui app.

Untuk dapatkan tiket masuk ke sambutan tahun baru di The Exchange TRX ini, jangan lupa untuk muat turun app di sini tau:

iOS: https://apps.apple.com/my/app/the-exchange-trx/id6464471934

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=my.theexchange.mallapp 

Jangan lupa lawati website event DI SINI dan ikuti mereka di Facebook dan Instagram. Jumpa korang di The Exchange TRX malam tahun baru nanti!

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas