Connect with us

Oh! Media

Pstt, Orang Kemaman DIA Datang Dah. Tak Payah Nak Travel Jauh Semata-Mata Demi…

Kemaman

Branded

Pstt, Orang Kemaman DIA Datang Dah. Tak Payah Nak Travel Jauh Semata-Mata Demi…

“Uish, pedas dia, memang memikat hati. Rangup betul bila digigit”

Tengah fikirkan apa tu? Korang pun mesti tengah terbayangkan Korean Crispy Chicken dari 4Fingers. Uish, rasa ayam yang rangup disaluti dengan hand-brushed sos istimewa dari 4Fingers memang memikat hati. 

Tapi korang tahu tak, sebenarnya 4Fingers ada pelbagai menu menarik dan pastinya akan membuatkan korang terpukau! Meh sini kami share hidangan menarik yang korang boleh cuba.

Sedapnya 4Fingers! Rasa Ayam Dia Tu… 

Kemaman

Kalau pergi 4Fingers tak sah kalau tak order Korean Crispy Chicken. Ayamnya yang rangup, rasa pedas dan beraroma yang unik. Memang buat satu tak cukuplah!

Setiap hidangan ayam 4Fingers disaluti dengan kicap yang ditapai secara semula jadi. Bagi hidangan Wingettes & Drumettes, korang boleh pilih nak sos istimewa Soy Garlic atau Hot Sauce. 

Selain tu, korang juga boleh cuba menu lain dari 4Fingers. Antaranya Boneless Chicken Bites, Drumsticks, Rice Box, Burgers, Seafood, Salad, Sides, dan Desserts.    

Menariknya hidangan di 4Fingers ni ia dibuat fresh. Kira bila ada pesanan barulah makanan korang dimasak. Macam ni baru betul “Keeping’ It Real. Real Good”. 

Orang Kemaman Get Ready, 4Fingers Dah Datang!!!

Selalunya, orang Kemaman nak merasa 4Fingers ni mesti kena pergi ke Kuantan ataupun Kuala Terengganu kan? Walaupun nampak dekat, boleh sampai 2 jam perjalanan tau. Uish, kalau dibuatnya tengah mengidam boleh menangis juga. 

Kami ada berita baik untuk semua orang Kemaman! Kalau korang nak menikmati semua hidangan lazat di 4Fingers, dah tak perlu nak drive jauh-jauh. Sekarang, korang boleh dapatkan 4Fingers di Kemaman jer! 

Lagi-lagi kalau dah OTW ke Cherating tu, jangan lupa untuk datang ke 4Fingers di K-7761 (Ground Floor), Jalan Kubang Kurus, Taman Bersekutu. 4Fingers akan dibuka setiap hari bermula jam 10.00 pagi sehingga 10.00 malam.  

Cawangan 4Fingers di Kemaman akhirnya telah dibuka secara rasmi pada 7 April yang lalu. 

Wow, powerlah Kemaman pun dah ada 4Fingers, tempat korang dah ada ke? Jangan risau, dengar cerita 4Fingers akan membuka beberapa cawangan baru. 

4Fingers Nak Tambah Cawangan Baru. Yeay!!!

4Fingers berterima-kasih kepada pengunjung yang memberikan sokongan untuk setiap aktiviti ataupun menu baru yang dikeluarkan oleh 4Fingers.

Oleh sebab itu, 4Fingers ingin menghargai pelanggan setia mereka dengan membuka lebih banyak cawangan di seluruh Malaysia pada bulan-bulan yang akan datang. Antara cawangan-cawangan yang akan dibuka ialah Bloomsvale Puchong, Sunshine Farlim Penang dan…

Agak-agaknya, dekat mana ya cawangan yang akan dibuka nanti? Psst, dengar cerita ia merupakan cawangan pertama 4Fingers di negeri tersebut. Sik ada lagi dekat sana tau. Dekat mana lagi kalau bukan di Vivacity, Sarawak!  

Wow, menariknya. Kalau korang nak tahu lebih lanjut, Jangan lupa untuk ikuti media sosial 4Fingers di Facebook dan Instagram

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas