Connect with us

Oh! Media

“Alamak, Makanan Raya Tak Cukup Ni, ABANG!!! Beli 4FINGERS Sekarang!”

4Fingers

Branded

“Alamak, Makanan Raya Tak Cukup Ni, ABANG!!! Beli 4FINGERS Sekarang!”

“Abang kedai Pak Abu tutup la. Nak cari mana lagi ni?” 

Tengah buat persiapan rumah terbuka ke? Masa-masa macam ni la kedai tutup atau dah tak ambil pesanan lagi kan. Macam mana nak sediakan makanan untuk semua tetamu nanti? Nak masak pun dah tak sempat ni. 

Jangan kalut, kami ada penyelesaian yang terbaik untuk korang. Pastinya lebih murah, mudah dan boleh disesuaikan mengikut cita rasa! Mana lagi kalau bukan di 4Fingers? 

Party Platter 4Fingers Jauh Lebih Murah 

4Fingers memperkenalkan hidangan terbaru yang dapat dinikmati di pelbagai majlis terutamanya untuk hari raya rumah terbuka nanti. Istimewa bagi hidangan ini, 4Fingers menyediakan pelbagai menu yang boleh dipilih mengikut cita rasa dan pastinya lebih menarik serendah RM15.60 seorang! 

Antara menu yang disediakan adalah:

 1. Party Bundles 
4Fingers

Menu ini sesuai untuk majlis rumah terbuka, hari jadi dan dapat dinikmati semasa berkumpul dengan ahli keluarga terdekat. Party Bundles dihidangkan dengan pelbagai menu yang diminati ramai. Antaranya adalah, 

20 Pax Party Bundle 

 • 60 pcs Wingettes & Drumettes 
 • 60 pcs Boneless Chicken Bites 
 • 10 Fries (Large) 

Harga: RM320

50 Pax Party Bundle

 • 150 pcs Wingettes & Drumettes 
 • 150 pcs Boneless Chicken Bites  
 • 25 Fries (Large) 

Harga: RM780 

 1. Crispy Chicken Feast 
4Fingers

Selain dari Party Bundles, 4Fingers juga menyediakan hidangan Crispy Chicken Feast bagi peminat ayam di luar sana.  

Nak sleepover dengan kawan-kawan pun onz juga dengan menu 4Fingers ni. 

 • 30 pcs Wingettes & Drumettes  (RM86) 
 • 50 pcs Wingettes & Drumettes (RM142) 
 • 50 pcs Boneless Chicken Bites (RM100) 
 • 100 pcs Boneless Chicken Bites (RM190) 
 1. Rice Box Party 
4Fingers

Siapa dekat sini memang tak boleh kalau tak ada nasi. Pergi lah mana sekali pun memang kita akan cari juga nasi. Lagi-lagi bila dapat nasi dengan Boneless Chicken Bites, fuhh confirm tak cari lain. 

Kalau korang penggemar nasi, jangan risau 4Fingers kan ada. Antara set yang disediakan dalam menu Party Platter ini adalah, Rice Box yang dihidangkan dengan Drumsticks, Wings, Tofu dan paling penting Boneless Chicken Bites

Korang akan mendapatkan 10 Rice Box dengan hanya RM189!

 1. Burger Bonanza
4Fingers

Burger Bonanza? Ya, 4Fingers juga menyediakan Burger Bonanza dengan hanya RM150! Korang akan mendapatkan 10 hidangan burger 4Fingers iaitu Chicc Crisp, Spicy Chicc Crunch, dan BFF. Kan berbaloi! 

 1. Seafood Platter  
4Fingers

Eh, korang dah tahu ke 4Fingers ada menu baru berasaskan seafood? Terdapat pelbagai hidangan yang menarik tau, dan pastinya dapat memikat hati korang! 

Istimewa untuk hidangan Party Platters, 4Fingers menyediakan hidangan sotong & udang  untuk dihidangkan di rumah terbuka nanti. Korang boleh mendapatkan 10 Calamari ‘N’ Shrimp hanya dengan RM190.  

 1. Sides 
4Fingers

Kalau dah bercakap tentang 4Fingers, tak lengkap la hidangan tanpa sides istimewa yang hanya boleh didapatkan di 4Fingers. 

Party Platters ni ada sides eh? 

Tentulah ada! Korang boleh dapatkan pelbagai sides istimewa 4Fingers untuk melengkapkan hidangan raya nanti. Antaranya adalah, 

 • 10 X Large Fries (RM55)
 • 10 X Japanese Rice (RM30) 
 • 10 X Fried Kimchi Mushroom (RM65) 

Hidangan Party Platters Sesuai Untuk Semua Majlis

Lebih murah, mudah dan pastinya dapat mengikut cita rasa korang menjadikan 4Fingers Party Platters teman istimewa di setiap majlis nanti! Tak perlu tunggu raya nak jamu kawan-kawan dengan keluarga, kalau ada 4Fingers setiap masa boleh buat PARTY!!!

Tunggu apa lagi, jom dapatkan 4Fingers Party Platter sekarang dan jimat sehingga 38%! Walk-in ke mana-mana kedai 4Fingers untuk membuat pesanan awal atau klik SINI untuk buat tempahan.

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas