Connect with us

Oh! Media

Fans Minions Confirm Tak Mahu Miss Rebut Barang Edisi Terhad Ini Sebelum Licin!

Nivea Minions Soup Bowl

Branded

Fans Minions Confirm Tak Mahu Miss Rebut Barang Edisi Terhad Ini Sebelum Licin!

Siapa je tak kenal karakter kartun Minions yang comel? Dari anak-anak sampailah ke orang dewasa, semuanya pasti tahu punyalah. Apa taknya, setiap kali ditayangkan, movie Minions ni memang box-office. 

Tahu apa yang lagi best? Kalau korang peminat Minions dan juga pengguna setia produk NIVEA, ada berita gembira untuk korang. 

Sekarang ni ada promosi hadiah dengan pembelian guys! Korang akan dapat satu (1) Mangkuk Sup Minions Eksklusif secara PERCUMA je! Macam mana nak dapat? Senang je tau.

Cuma perlu beli produk NIVEA & NIVEA MEN bernilai RM35 dan ke atas di peruncit yang turut serta, dan korang boleh tebus satu (1) unit hadiah tersebut percuma. Tawaran sah sementara stok masih ada. Dengarnya memang laku keras, jadi korang kena cepat-cepat dapatkan sekarang.

Nivea products

Outlet terlibat dengan promosi ini adalah Watsons, Guardian, Caring, Econsave, TF Value Mart, GT, Mydin, C Mart, Farley, E Mart & Lulu. Promosi berlangsung dari 1 hingga 30 September 2021, sementara stok masih ada. Tempoh promosi bagaimanapun berbeza mengikut peruncit. Nak selamat, baik cepat-cepat cari sekarang. Lambat-lambat mesti terlepas.

Minions soup bowl poster

Pencuci muka, losyen, deodoran, lip balm dah habis? Jomlah beli dan buat stok skincare dan penjagaan badan NIVEA untuk sekeluarga. Alang-alang beli, boleh kumpulkan semua 3 reka bentuk mangkuk sup berlainan rekaan. Peminat tegar kartun comel warna kuning ni semestinya tak mahu lepaskan peluang jadikan hadiah ni dalam koleksi peribadi. Comel kot.

Follow NIVEA di Facebook untuk dapatkan info produk terkini dan juga promo yang sedang berlangsung. Dah tahu yang mana nak beli, bolehlah borong banyak-banyak untuk kumpul Mangkuk Sup Minions Eksklusif tu. Cepat-cepat, lambat nanti habis jangan menyesal ok?

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas