Connect with us

Oh! Media

Banyak Review Best Di Shopee, Kami Try Losyen Terlaris 2021 & Ini Review Jujur Kami

Nivea Vitamin Lotion

Branded

Banyak Review Best Di Shopee, Kami Try Losyen Terlaris 2021 & Ini Review Jujur Kami

Dengan keadaan pandemik seperti sekarang, vitamin amat penting untuk kesihatan. Bukan sahaja baik untuk kesihatan, malah vitamin juga bermanfaat untuk kulit. 

Gabungan kebaikan 50x Vitamin C & Vitamin E untuk memulihara & melembapkan kulit 

Ini sebabnya kena cuba gunakan NIVEA C&E Vitamin Lotion ini mengandungi 50x Vitamin C untuk memulihara kulit kusam manakala Vitamin E bermanfaat untuk kuasa melembap. 

Kombinasi Vitamin C & E akan memberikan kebaikan 10 dalam 1 dalam 7 hari kulit lebih cerah, terhidrat, lembap berseri. Selamat tinggal kulit kusam tidak bermaya! 

NIVEA C&E Vitamin Lotion memenuhi ciri-ciri losyen sesuai dipakai dalam keadaan panas dan lembap. Seperti namanya, losyen vitamin ini dikatakan pelembap bervitamin yang pertama diperkenalkan.

Cepat menyerap, ringan & wangi

Kami mencuba sendiri losyen vitamin ini dan barulah faham kenapa ianya begitu laris terjual. Sebaik saja disapu ke kulit, losyen ini cepat menyerap, tiada langsung rasa melekit atau berminyak dan kulit mendapat berseri dengan segera. Baunya juga wangi tapi tidaklah terlalu kuat menusuk hidung.

Ada pelbagai jenis losyen di pasaran, macam mana kita pastikan membuat pilihan tepat? Losyen ini banyak mendapat review yang baik dari penggunanya di Shopee dan secara purata 2 botol terjual setiap minit. Dengan segala kebaikan yang ditawarkan, tidak hairanlah losyen bervitamin ini menjadi best-seller untuk 2021! 

Juga didapati dengan Vitamin C&A

Bagi mereka yang mahu memberikan efek kulit lebih licin berseri, NIVEA turut memperkenalkan produk terbaru losyen vitamin iaitu NIVEA C&A Vitamin Lotion. Losyen ini pula gabungan Vitamin C dan 100x Vitamin A untuk kulit lebih licin dan sihat.

Untuk mereka dengan tona kulit tidak sekata dan kusam, inilah jawapan yang dicari-cari. Gabungan Vitamin C & A tidak kurang hebatnya untuk memulihara kulit dalam masa sama melicinkan. Dengan penggunaan konsisten, hasilnya boleh dilihat seawal 7 hari.

Boleh gunakan kedua-dua jenis untuk melihat sendiri perbezaan kerana setiap satunya mempunyai fungsi dan kebaikan tersendiri. Dapatkan kedua-dua losyen ini di Watsons, Shopee atau farmasi dan pasar raya berhampiran untuk merasai sendiri kulit lebih sihat, berseri, licin dan lembut seperti diidamkan.

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas