Connect with us

Yay Or Nay? Perbandingan Boboiboy The Movie Dengan Boboiboy Movie 2

Oh! Youtube

Yay Or Nay? Perbandingan Boboiboy The Movie Dengan Boboiboy Movie 2

Hey gais, baru-baru ini filem animasi BoBoiBoy Movie 2 telah keluar di pawagam. Korang dah tonton belum? Rugilah kalau tak tengok. Sebab korang boleh tengok sejauh mana kemajuan fllem animasi kita. Beza tau tengok dekat tv berbanding tengok dekat panggung wayang. So dalam video ini, Ohmedia nak buat sedikit perbandingan antara filem animasi BoBoiBoy The Movie dengan BoBoiBoy Movie 2 dan dalam video ini juga, Ohmedia turut beri rating tentang animasi baru BoBoiBoy yang dihasilkan oleh Monsta ni, so korang just chill dan layan video ini! #boboiboy #boboiboymovie2

Penulis content & Ketua Multimedia di Oh! Media. Memastikan pelbagai content menarik dapat dicipta khas untuk Oh! Media sahaja.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Youtube

To Top