Connect with us

Warga Emas Mati Ketika Menonton Annabelle

Umum

Warga Emas Mati Ketika Menonton Annabelle

Korang dah tengok belum filem seram terbaru Annabelle Comes Home? Kalau dah, mesti korang terkejut kan sebab ada macam-macam kejutan yang agak menjadi dan aksi seram dalam cerita tu. Sis tengok cerita ni pun sampai tutup mata tau!

Tetapi korang tahu tak ada seorang warga emas Britain yang berusia 77 tahun mati time dia tengok cerita ni dekat sebuah panggung wayang di Thailand? Dia dah lah tengah bercuti hmm last-last dia mati pula.

Lepas tayangan tu tamat dan lampu dinyalakan, ada seorang penonton yang duduk sebelah warga emas tu perasan yang warga emas tu dah tak sedarkan diri. Keadaan di pawagam menjadi lebih kecoh bila ramai dah panik dengan kejadian tu. Polis mengesahkan dia dah mati pada pukul 9 malam dan sehingga kini masih tak ada penjelasan tentang rekod kesihatannya.

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.



Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top