Connect with us

Oh! Media

Viral Budak Lelaki Menangis Tidak Dapat Tiket – Ini Tindakan Kapten Harimau Malaya

Umum

Viral Budak Lelaki Menangis Tidak Dapat Tiket – Ini Tindakan Kapten Harimau Malaya

Kehangatan aksi Final pusingan pertama di antara Malaysia menentang Vietnam malam ini telah membawa kepada pelbagai isu, antara isu yang menjadi hangat adalah munculnya ulat tiket dan perkara ini sudah dijangkakan.

Melalui pemerhatian kami, ramai diantaran ulat tiket telah membuka harga tiket sehingga mencecah RM250 yang asalnya hanya dijual RM40 untuk tempat duduk terbuka, RM50 bagi grandstand dan RM5 untuk kanak-kanak.
Oleh itu, ia menyebabkan ramai peminat yang berasa kecewa kerana tidak berjaya mendapatkan tiket perlawanan ini, sehingga tersebar satu video menunjukkan seorang budak lelaki menangis teresak-esak kerana tidak sempat membeli tiket.

Video yang dikongsikan oleh halaman Facebook HarimauMalaya ini telah mendapat 108,000 tontonan, 2,300 likes, 1,058 comments dan 601 shares.
Walaubagaimanapun, skuad Harimau Malaya yang dibawa oleh ERA telah mencari adik Aqeef ini dan telah memberikan tiket perlawanan akhir malam ini. Ia diberikan secara terus oleh kapten Harimau Malaya @zaqone_08.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top