Connect with us

Oh! Media

(Video) Selebriti Terkenal Dedah Buah Dada Di MRT?

Umum

(Video) Selebriti Terkenal Dedah Buah Dada Di MRT?

Bila hilangnya sifat malu dan rasa hormat terhadap orang ramai dan diri sendiri, macam inilah jadinya. Ohmedia pun tak tahulah apa nak jadi bila seorang selebriti media sosial dengan sanggup menaikkan gambar-gambar yang kurang sopan bagi meraih like dan followers.

Tapi baru-baru ini, melalui laporan China Press, selebriti terbabit dikatakan telah menaikkan satu rakaman video yang menunjukkan dirinya sedang menggayakan satu fesyen. Tapi yang menjadi masalah adalahm dia telah melakukan aksi terbabit dengan penuh ghairah sehingga menunjukkan buah dadanya di tempat awam iaitu di dalam MRT.

Dalam video terbabit dapat dilihat dia memasuki MRT dari luar station dan telah berjalan ke tiang. Sewaktu duduk pula dia kelihatan seperti segan silu untuk menunjukkan buah dadanya. Dah la pakai baju nipis dan nampak sangat tak pakai baju dalam.

Walaupun perbuatannya itu tidak disedari orang ramai, tapi perbuatannya itu amat keterlaluan. Namun, Ohmedia tetap tidak dapat meneka siapakan gadis ini dan diharapkan dia tidak melakukan perbuatan yang sama lagi.
+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Makan


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top