Connect with us

Oh! Media

(Video) Pengantin Perempuan Dikejutkan Video Seks Bersama Abang Ipar Di Majlis Perkahwinan

Umum

(Video) Pengantin Perempuan Dikejutkan Video Seks Bersama Abang Ipar Di Majlis Perkahwinan

Asyik kes curang dalam negara jer, apa kata kita tengok kes curang dekat luar negara pulak. Kali ni Ohmedia nak kongsikan kejadian yang berlaku di China dan situasi ni rasanya jarang berlaku di Malaysia.

ADVERTISEMENT

Ia berlaku di sebuah majlis perkahwinan di mana pengantin lelaki telah memalukan pasangannya dengan memasang satu video yang menunjukkan pengantin perempuan telah melakukan hubungan intim bersama seorang lelaki yang merupakan abang kandung kepada pengantin lelaki di dalam sebuah bilik. Video itu ternyata mengejutkan tetamu yang hadir dan ia menjadi viral.

Sebelum kejadian, satu video telah dipasang menunjukkan pasangan pengantin ini sedang berjalan bersama menuju ke atas pentas, kemudian dua video lain pula dipasang. Emcee pada mulanya berkata ingin menunjukkan vide pasangan pengantin sewaktu kecil, tetapi paparan video seks pula yang ditunjukkan.

Kau ingat aku tak tahu?! – Kata pengantin perempuan kepada pengantin lelaki.
Dari apa yang dilaporkan media China, pengantin lelaki rasa terhina atas apa yang berlaku dibelakangnya dan telah bertindak memasang litar tertutup di dalam rumah baru mereka untuk memerangkap hubungan intim bakal isterinya bersama abang kandungnya.

Seram betul bila kejadian macam ni boleh berlaku, lagi-lagi bila ia berlaku kepada seseorang yang amat kita sayang dan percaya.

Sumber: AmazingNara

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Youtube


Comments

Lagi dalam kategori Umum

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas