Connect with us

Oh! Media

(Video) Risteena Munim Dikecam Selepas Memakai Pakaian Menjolok Mata

Umum

(Video) Risteena Munim Dikecam Selepas Memakai Pakaian Menjolok Mata

Korang ingat lagi tak dengan pelakon cantik Nur Risteena Munim, memang Risteena sekarang kurang aktif dalam dunia lakonan sebab sekarang dia telah berjaya dalam bidang perniagaan yang dibinanya sendiri.

Tapi, namanya secara tiba-tiba menaik semula dan Ohmedia juga baru sedar akan kewujudannya. Walaupun lama menyepi, Risteena masih mempunyai banyak peminat yang masih mengikuti perkembangannya. Apa agaknya yang menyebabkan nama Risteena menjadi bualan ramai ni?

Ohh, ini berikutan satu video yang menunjukkan dirinya berpakaian agak seksi sehingga menarik perhatian netizen dan banyak juga komen negatif yang diterima Risteena. Kesannya, dia terpaksa menutup ruangan komen.Dalam video itu, kelihatan Risteen sedang menceritakan tentang service sewa kereta yang sangat baik yang digunakannya dan pakaiannya memang dilihat agak terdedah di bahagian bawah yang mengenakan kain bewarna putih.

Sebenarnya bagi Ohmedia, kita doakan yang baik-baik sahaja lah dan Risteena dapat mengambil teguran peminat sebagai satu teguran yang berguna untuk diri untuk lakukan perubahan.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Youtube


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top