Connect with us

(Video) Pakcik Diserang ‘Panic Attack’ Ketika Kejar Masa Tengok Isteri Tenat Di Hospital

Umum

(Video) Pakcik Diserang ‘Panic Attack’ Ketika Kejar Masa Tengok Isteri Tenat Di Hospital

Berat betul dugaan pakcik ni apabila dia memandu keretanya sehingga terbabas masuk dalam longkang di tepi jalan gais. Menurut Abe Mie Stories di Facebook, pakcik yang berusia 60-an dikatakan memandu dari Kuala Kangsar ingin pergi ke Taiping.

Kalau korang tengok video dekat bawah ni, pakcik tu sebenarnya tak nyanyuk tau tetapi dia tengah mengalami ‘Panic Attack’. Ya lah, dia sebenarnya rushing nak tengok isteri dia yang tengah tenat dekat hospital masa tu.




Sampaikan apa dia buat, dia memang tak sedar gais. Lebih menyayatkan hati, isteri dia pun dah meninggal dunia. Hmm. Innalillahiwainnalillahirojiun, semoga pakcik tabah menghadapi dugaan dan ujian daripada Allah SWT.

+ Baca respon pembaca Oh! Media


Oh! Youtube


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top