Connect with us

(Video) Ngeri! Lelaki Jatuh Ditelan Escalator Yang Tidak Berfungsi

Umum

(Video) Ngeri! Lelaki Jatuh Ditelan Escalator Yang Tidak Berfungsi

Pergh! Mengerikan betul apabila sis tengok video yang dimuatnaik oleh @fierza baru-baru ini di Twitter mengenai orang awam menggunakan escalator yang tidak berfungsi sebagai tangga. Aduh, korang tengoklah video dekat bawah ni.



Tak pasal-pasal lelaki tu kena telan woi dengan escalator. Haa kalau korang nak tahu, kejadian ini berlaku di Metro Station, Istanbul, Turkey. So, lepas ni korang janganlah guna escalator kalau dah tahu tak berfungsi okay?

Bukan apa, sis takut nanti terjadi perkara yang tidak diingini macam dalam video tu. Seeloknya korang gunalah tangga ataupun lift kalau dah tahu escalator tak berjalan. Eleh, demi keselamatan korang juga kan?

Walau bagaimanapun, lelaki tu dapat diselamatkan selepas sejam terperangkap dalam tu dan dia dibawa ke hospital kerana mengalami kecederaan ringan.

Sumber: LadBible

+ Baca respon pembaca Oh! Media


Oh Youtube



Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top