Connect with us

(Video) Netizen Terhibur Dengan Video Presentation Pelajar!

Umum

(Video) Netizen Terhibur Dengan Video Presentation Pelajar!

Ini lagu satu video yang dimuatnaik oleh seorang pelajar, @fosfit di Twitter baru-baru ini mengenai video presentation dari Universiti Teknologi Mara Jasin (UiTM Jasin). Aduh, Ohmedia tengok pun berdekah weh!



Part yang paling tak tahan tu…korang tengoklah sendiri. Hahaha! Dalam video tu ada 3 orang lelaki. Yang sorang tu memang jadi lelaki lah, yang lagi dua orang tu pakai tudung siap berjambang lagi tau. Rata-rata netizen turut terhibur dengan video presentation diorang.

Benda yang paling menghiburkan netizen adalah abang yang pakai tudung pink tu siap ada ‘aset’ weh! Tak pernah Ohmedia tengok pelajar buat video presentation yang berani dan lawak macam tu.

+ Baca respon pembaca Oh! Media


Oh Youtube



Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top