Connect with us

Oh! Media

(Video) Ibu Ambil Skrol Anak Di Atas Pentas Konvokesyen

Umum

(Video) Ibu Ambil Skrol Anak Di Atas Pentas Konvokesyen

Terasa sebak bila tengok video konvokesyen Universiti Kuala Lumpur (UniKL) baru-baru ini apabila ada seorang ibu tunggal naik ke atas pentas untuk mengambil skrol anaknya yang bernama, Farah Hani binti Zaidi yang telah pun menamatkan pengajian dalam Bachelor in Accounting.

Allahyarhamah meninggal dunia disebabkan terlibat dalam kemalangan jalan raya. Innalillahiwainnalillahirojiun…semoga beliau ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman.


Menurut sumber daripada seseorang, Allahyarhamah merupakan anak sulung daripada 3 adik-beradik dan beliau juga merupakan seorang yang suka menolong keluarganya tetapi…impiannya tidak kesampaian apabila beliau terlibat dalam sebuah kemalangan.


Ohmedia tak dapat nak tahan airmata daripada mengalir disebabkan melihat ibunya yang menahan sebak ketika ambil skrol tu untuk Farah Hani. Apapun, salam takziah untuk keluarganya dan marilah kita sedekahkan Al-Fatihah untuk Allahyarhamah.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.Oh Youtube!

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top