Connect with us

Oh! Media

(Video) Budak Perempuan Nyanyi Lagu ‘Mengantuknya Mumia’ Tular Sampai Indonesia

Umum

(Video) Budak Perempuan Nyanyi Lagu ‘Mengantuknya Mumia’ Tular Sampai Indonesia

Korang tengok tak video yang tular di media sosial mengenai seorang budak perempuan berbaju sekolah menyanyikan lagu ‘Mengantuknya Mumia’ dari Didi & Friends sambil menari. Comel sungguh weh!

ADVERTISEMENT

Kalau korang nak tahu, video yang dimuatnaik oleh @faxriena di Twitter tular sehingga negara Indonesia okay. Mana taknya, rata-rata netizen turut rasa geram dengan aksi kecomelan dia tau.



Tweet ni telah mendapat 65k retweets dan 63k likes di Twitter. Percaya atau tidak, lagu ‘Mengantuknya Mumia’ ni memang menghantui semua orang weh. Dengar sekali je, terus dah hafal part chorus tau.

Sumber: @faxriena

+ Baca respon pembaca Oh! Media


Oh! Youtube


Comments

Lagi dalam kategori Umum

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas