Connect with us

Oh! Media

Temui Oh! Media, Amran Fans, Joe Flizzow & Ramai Lagi Di Vendor Meet Festival 2016

Umum

Temui Oh! Media, Amran Fans, Joe Flizzow & Ramai Lagi Di Vendor Meet Festival 2016

Friendly reminder kepada semua rakyat Malaysia untuk sama-sama memberi sokongan kepada satu penganjuran terbesar tahun ini iaitu Vendor Meet Festival 2016 – VMF 2016​ yang akan berlangsung dari 22 hingga 24 April 2016 nanti (Jumaat, Sabtu, dan Ahad) di Bulatan Bazarena, Stadium Malawati, Shah Alam.

ADVERTISEMENT

Buat julung-kalinya pertembungan antara food festival, vape, dan fasyen akan berlangsung bersama di bawah satu tempat yang membolehkan pengunjung membuat lebih banyak pilihan apa yang menarik minat di hati.

Cari booth Oh! Media, Koff & Kloud, dan juga Amran Fans ketika di sana nanti. Ramai juga selebriti seperti oe Flizzow, Cat Farish, Daiyan Trisha, dan ramai lagi kat turut berada di sana nanti. Oh ya, Ayahanda Rani Kulop pun ada menceriakan suasana.

Oh! Media dan Koff & Kloud akan jual air kopi murah-murah je nanti lagi-lagi kepada followers Oh! Media. Belilah banyak-banyak tapau bawak balik ok? Haha!!

Kepada yang mahu berniaga bersama di sana nanti, kami dimaklumkan masih ada kekosongan lagi untuk mendapatkan booth anda disaat-saat akhir ini. Call 016-2882161 (Shah) atau 017-7946050 (Acap) untuk dapatkan booth korang okay!

Ingat tarikh 22 sehingga 24 April ni (Jumaat, Sabtu, Ahad), insyaAllah kita jumpa di sana!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas