Connect with us

Oh! Media

“Ude Sikit Pun Tak Rasa Takut Teman Saya Bersalin” – Izreen Azminda

Umum

“Ude Sikit Pun Tak Rasa Takut Teman Saya Bersalin” – Izreen Azminda

Baru-baru ini, Izreen Azminda berkongsi momen melahirkan anak yang bernama Aaron Ibahim dan dia happy sebab Ude ada berada di sisinya time dia bersalin. Semalam baru je diaorang memberitahu di social media tentang kelahiran anak pertama diaorang.

Sebaik tiba di hospital, doktor terus tahan dan memaklumkan sudah sampai masa untuk saya melahirkan serta tidak boleh tunggu lama. Aaron selamat dilahirkan jam 1.46 pagi Sabtu lalu dengan berat 2.85 kg. Saya gembira kerana sewaktu melahirkan Aaron, suami ada menemani memberikan sokongan. Tidak seperti saya melahirkan anak pertama, bekas suami tidak dibenarkan masuk kerana pembedahan dijalankan akibat situasi cemas. Ude sikit pun tidak rasa takut sewaktu doktor membedah perut saya. Alhamdullilah, semuanya lancar dan baik. Terima kasih buat semua yang mendoakan saya dan juga anak.

Ramai yang tengok wajah Aaron yang dikongsikan oleh diaorang dan rata-rata peminatnya mengucapkan tahniah di ruangan komen. Tahniah Ude dan Izreen Azminda!

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top