Connect with us

Oh! Media

(Trailer) Filem VIP 2, Pecah Panggung Dalam Masa 4 hari!

Branded

(Trailer) Filem VIP 2, Pecah Panggung Dalam Masa 4 hari!

Filem VIP 2 bakal menemui peminat filem Hindustan dan Tamil di Malaysia pada bulan ini. Penampilan Kajol dalam filem ini juga sememangnya amat dinantikan ramai peminatnya dari seluruh dunia.

Filem ini dikatakan filem pertama Kajol sekembalinya dari rehat panjang dalam dunia perfileman.

Trailer:Sinopsis:

VIP 2 merupakan sebuah filem mengisahkan seorang lelaki yang bernama Raghuvaran lakonan Dhanus yang penganggur akhirnya berjaya mendapatkan jawatan jurutera di sebuah syarikat. Dia ni memang jenis happy-go-lucky dengan caranya sendiri. Kalau tengok gaya dan penampilan, orang pandang sebelah mata je la, tapi sebenarnya ada sesuatu yang istimewa pada dia ni. Biarpun dengan kehidupan yang sederhana Raghuvaran projek yang dihasilkan untuk syarikat meletop dan diterima dengan baik oleh pelangang.

Namun, konflik mula timbul apabila Raghuvaran telah menolak tawaran pekerjaan dari syarikat pembinaan terkenal milik Vasundhara Parameswaran lakonan Kajol. Si Kajol ni watak dia lain sikit, sebab antagonis, ego, berlagak, sombong, poyo semua dia lah. Hehe. Bila Raghuvaran tolak tawaran kerja dari syarikat dia, dia rasa tercabar apatah lagi projek yang dihasilkan tidak berjaya menambat hati pelanggan. Jadi bermula dari situlah Raghuvaran melalui pelbagai kesukaran untuk berhadapan dengan perangan gila si Vasundhara ni.

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Branded

Trending

ITTIFY

To Top