Connect with us

Tragedi Di Majlis Perkahwinan Alha Alfa Membuatkan Netizen Terkejut!

Umum

Tragedi Di Majlis Perkahwinan Alha Alfa Membuatkan Netizen Terkejut!

Tahniah sis ucapkan kepada pengantin baru iaitu jurusolek yang terkenal, Datuk Alha Alfa dan isterinya, Datin Azlin Ismail yang telah diijabkabul pada 29 September yang lalu. Baru-baru ini, Alha memuatnaik sebuah video majlis resepsinya di Instagram.


Alamak! Kek perkahwinan tu jatuh gais time diorang bergambar dengan tetamu. Nasib baiklah tak ada siapa yang kena time kek tu jatuh. Kalau korang nak tahu, kek tu sebenarnya dibina oleh Nas Great Idea dengan material kaca yang penuh glamor.

takpelah rezeki takat tu je..sy xmarah pun hehehe beratus kali depa mntak maaf walupun dalam perancangan nak pacak kek tu tgh2 rumah..hahah hbis berderai semuanya 😂😂 ape pun abg @nasgreatidea_weddings mmg superb kek tu..xpe kek boleh carik,..kenangan yg terjadi tu memory selamanya..sorry yg xdapat merasa kek tu..syukur xde org kat belakang kalau tak jenuh berjahit muka nanti 😂🙏🏻 kek ni punya berat maybe meja yg support tu pun dah menyerah diri dah tggu masa je bergegar skit paammmm!! habisss~ macam manusia jugak..emsem camne pun hati rapuh jugak..💃🏻💃🏻💃🏻😝😝😝🤪🤪😌 tq abg @nasgreatidea_weddings merialisasikan impian kek kaca sy..punya ramai org tolak sbb xnk amik risiko..now sy faham dah risikonya 😂🙏🏻🙏🏻..ape pun effort yg abg ambil utk buat kek sy tu sgt sy hargai..🙏🏻🙏🏻❤️ tqsm pada semua yg hadir semalam..sy dah isteri amat menghargai..mintak ampun mntak maaf jika ada kekurangan dari pihak kami..love u guys #alhaalindreams .
A post shared by www.alhaalfa.com (@alhaalfa) on


+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Youtube


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

To Top