Connect with us

Oh! Media

Tom Holland Buat Hal Lagi! Kantoikan Rahsia Spider-Man

Umum

Tom Holland Buat Hal Lagi! Kantoikan Rahsia Spider-Man

Adoi, Ohmedia pun masih belum move on lagi dengan pengguguran filem Spider-Man dari MCU yang disebabkan penarikan diri pihak Sony. Tapi mungkin berita ini dapat mengubat sedikit luka yang dihadapi peminat Spider-Man apabila Tom Holland mengesahkan dirinya akan tetap memainkan watak Spider-Man ini.

Tapi cara penyampaian Tom Holland ini agak kelakar kerana ramai melihat dia terlepas cakap perkara yang sepatutnya mungkin perlu dirahsiakan dahulu. Pihak media berjaya mendapatkan respon Tom Holland semasa di expo D23 oleh Disney.

“Ianya 5 tahun yang menarik bagi saya. Untuk masa depan, siapa sahaja yang tahu? Tetapi saya akan terus memainkan watak Spider-Man. Ianya akan fun, dan masa depan Spider-Man mungkin akan berbeza, tetapi ianya pastinya akan jadi lebih hebat,” katanya.Agaknya apa akan jadi dengan masa depan Spider-Man selepas terpaksa melalui saat-saat yang sukar sebelum ini dan kita sudah mula nampak perkembangan story line yang lebih baik bersama MCU. Tetapi masih tidak dapat lari dari sumpahan ini.

Dalam perkembangan lain, Looper turut menegaskan bahawa, Spider-Man mungkin akan muncul dalam 6 lagi filem baharu dan satu filem akan dikeluarkan secara optional.
+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Makan


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top