Connect with us

Tindakan Pakcik Ini Buat Mata Netizen Masuk Habuk!

Umum

Tindakan Pakcik Ini Buat Mata Netizen Masuk Habuk!

Eee tak sabar nak kahwin bila tengok pasangan yang dah halal bersweet, tak kisahlah sama ada di media sosial mahupun depan public. Mana taknya, korang nak tahu tak baru-baru ni ada seorang pengguna dari laman Twitter, @ammnslhn berkongsi sebuah kisah pakcik membeli burger sempena hari jadi isterinya sebab tak sempat nak beli kek.



Alahai! Susah nak dapat husband yang setia dan penyayang macam tu kan? Rata-rata ramai netizen tersentuh bila tengok kisah pakcik tu. Alhamdulillah, semoga pakcik tu berkekalan dengan isterinya hingga ke Jannah. So, korang yang dah berkahwin tu, tolonglah appreciate suami/isteri korang tak kisahlah benda kecil atau besar sekalipun.

Bukan apa, suami/isteri lah yang selalu ada dengan kita time susah dan senang. Segala kekurangan dan keburukan kita hanya pasangan kita je yang tahu. Betul tak gais?

+ Baca respon pembaca Oh! Media


Oh Youtube



Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top