Connect with us

Oh! Media

Tidak Percaya Ini Yang Pihak Polis Lakukan Keatas Seorang Lelaki Yang Dijumpai Dalam Keadaan Bogel Akibat Terlalu Mabuk!

Umum

Tidak Percaya Ini Yang Pihak Polis Lakukan Keatas Seorang Lelaki Yang Dijumpai Dalam Keadaan Bogel Akibat Terlalu Mabuk!

Sumber gambar dari MalaysiaKini

Kerana terlampau mabuk, diri tak sedar sedang berjalan tanpa seurat benang? Fuh! Nasib baik dia bogel je, kalau dia memandu? Mahu bertambah kes lagi pemandu mabuk langgar pejalan kaki.

Terbaru kes seorang lelaki yang terlampau mabuk, tidak sedar bahawa dirinya dalam keadaan bogel semalam. Dilaporkan lelaki berkenaan dijumpai di hadapan Kompleks Daya Bumi pada jam 3.30 petang.  Ketika ditahan, lelaki berkenaan tidak bertindak agresif.

Menurut info lelaki berkenaan mempunyai masalah peribadi dan tidak ada gangguan mental. Paling best apabila Ohmedia dapat tahu pihak polis siapkan belikan lelaki berkenaan dan beri wang saku lagi untuk tambang dia pulang kerumah. Terbaik abam Polis!

Sumber: Awani

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh Youtube


Penulis content & Ketua Multimedia di Oh! Media. Memastikan pelbagai content menarik dapat dicipta khas untuk Oh! Media sahaja.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top