Connect with us

“The Third Trimester Sudah Datang…” Elfira Loy

Umum

“The Third Trimester Sudah Datang…” Elfira Loy

Kesian cik Elfira Loy kita ni kan? Maklumlah dah masuk 7 bulan dah dia pregnant, memang akan rasa cepat letih dan tak ada selera nak makan sebab dah sarat. Comel je sis tengok baby bump Elfira hehehe.


Agak-agak nanti baby Elfira yang pertama ni ikut muka siapa ya? Yang penting baby dia sihat gais so kita tunggu je bulan October ni Elfira akan bersalin anak pertamanya. Fuh berdebar pula sis!

Orang yang dah sarat ni memang susah nak buat kerja sebab nak buat kerja pun cepat penat. Elfira pula boleh makan benda manis je buat masa sekarang ni sebab dia dah tak lalu makan. Tak apa Elfira, nanti time pantang makan tau!

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Moto Vlog


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

To Top