Connect with us

‘The Joker Stairs’ Jadi Perhatian Pelancong!

Umum

‘The Joker Stairs’ Jadi Perhatian Pelancong!

Korang dah tengok belum filem Joker yang baru keluar tahun ini? Haa korang wajib tengok sebab cerita tu mengisahkan dirinya bekerja sebagai seorang badut sehinggalah dia menjadi Joker disebabkan ramai orang menyakiti perasaannya. Bagi sis cerita ni memang gempak, 9/10!

Haa bagi yang dah tengok, mesti korang teringat part Joker menari dekat tangga tu kan? Kalau korang nak tahu, ‘The Joker Stairs’ tu sekarang dah menjadi perhatian pelancong tau untuk mengambil gambar. Fuh! Sis tengok ramai pula yang buat aksi Joker dekat tangga tu di social media.

Siap berpakaian macam Joker, tu yang tak tahan tu. Macam-macam ragam! Kot kot lah kalau korang jumpa tangga macam dalam filem Joker tu bolehlah buat challenge #JokerStairs walaupun tak dapat nak pergi ke Bronx, New York kan. Hehehe.



A post shared by Ray H. Mercado (@raylivez) on



A post shared by NYC Blogger| Jetsetter🤸🏻‍♀️ (@kiariladyboss) on



+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh Youtube!

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top