Connect with us

Oh! Media

“Terpulanglah Jika Mahu Panggil Saya Hajah” – Wany Hasrita

Umum

“Terpulanglah Jika Mahu Panggil Saya Hajah” – Wany Hasrita

Tak lama lagi Wany Hasrita akan menjadi tetamu Allah untuk menunaikan haji bersama Amira Othman yang ditawarkan disaat akhir oleh kerajaan Arab Saudi. Alhamdulillah. Rezeki Wany Hasrita.

Sebelum ni dia tak pernah pun pergi menunaikan umrah, so dia mengaku perasaan dia sekarang bercampur baur. Tambahan pula, dia memang tak kisah kalau korang nak panggil dia Hajah sebab baginya ia adalah satu doa yang baik.

Mengikut perancangan awal, saya mahu membawa ibu tetapi dia tidak berkesempatan. Jadi, saya mengajak Amira dan ia pengalaman pertama menunaikan ibadah ini. Saya meminta bantuan rakan artis, Heliza Helmi untuk mendapatkan nasihat ustaz yang mengendalikan kursus haji secara peribadi. Sebaik pulang nanti, terpulanglah jika mahu memanggil saya Hajah. Jika tidak, panggil saja Wany Hasrita. Saya sedar seorang penyanyi. Boleh gelar saya sebagai Hajah dan ia juga satu doa yang amat baik.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Moto Vlog

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top