Connect with us

Oh! Media

Spigen Telah Hasilkan Kerangka Tahan Lasak Khas Untuk Samsung Galaxy Fold

Umum

Spigen Telah Hasilkan Kerangka Tahan Lasak Khas Untuk Samsung Galaxy Fold

Berikutan dengan penghasilan Samsung Galaxy Fold skrin boleh lipat, kami sebelum ini juga telah memikirkan bagaimana agaknya rupa kerangka (cases) yang akan digunakan peranti ini kerana pembeli pastinya menginginkan sebuah kerangka yang mampu melindungi skrin daripada calar dan kerosakan.

Walaubagaimanapun, pihak Spigen telahpun bangunkan sebuah kerangka tahan lasak yang khas buat peranti ini. Spigen juga telah mengeluarkan tiga jenis kerangka iaitu Tough Armor, Ultra Hybrid dan Thin Fit.

Menurut satu lapran dari The Verge, pihak Samsung turut telah menghantar ukuran peranti berkenaan sebelum ia dilancarkan lagi bagi memastikan kerangka ini dapat dibangunkan bagi melindungi keseluruhan badan luaran Galaxy Fold dan mampu menyerap hentakan sekiranya ia terjatuh.

Sumber; The Verge

+ Baca Respon Pembaca di Facebook Oh! Media.


Oh Media Gaming atau lebih dikenali dengan panggilan OMG merupakan sebuah lagi produk Oh! Media yang ditubuhkan atas dasar minat kami dalam dunia permainan video dan demi menyahut seruan dalam memajukan Sukan Elektronik (e-Sport) di Malaysia.

Banyak yang disediakan OMG hanya untuk korang merasai sendiri pengalaman bermain permainan elektronik seperti Playstation 4, Nintendo Switch, Xbox, Racing Simulator, NesClassic dan banyak lagi.

So, korang yang belum lagi sampai OMG tu boleh terus search Google Maps atau Waze “Oh Media Gaming” dan ikuti kami di Facebook Oh Media Gaming – OMG dan Instagram @ohmediagaming.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top