Connect with us

Oh! Media

Sony Mengeluarkan Tema Playstation Xperia Baru

Umum

Sony Mengeluarkan Tema Playstation Xperia Baru

Sony memperkenalkan tema baru untuk telefon Xperia. Syarikat itu kini sedang menyiapkan reka bentuk baru untuk pemilik telefon Xperia yang membolehkan mereka mengingati zaman dahulu dengan penampilan retro. Salah satu contoh adalah tema ini diilhamkan oleh PlayStation 1 yang kami pasti akan membawa kembali kenangan zaman dahulu.

Tema Playstation 1 menampilkan ikonik, controller asal ditambah dengan butang trademark. Ia adalah tema yang berbayar tetapi kepada pemilik emas Xperia Lounge boleh mendapatkannya secara percuma. Ia hanya salah satu tema premium yang yang ada tetapi jangan segan untuk memeriksa apa yang ada pada aplikasi Xperia Lounge. Pratonton tema di galeri dan memuat turun jika anda ingin memberikan telefon pintar Xperia anda atau tablet wajah baru.

Sony tidak pernah gagal untuk mengeluarkan tema Xperia baru tetapi kita memang benar-benar tiada masa untuk mengetahuinya. Portal untuk tema telah dilancarkan lebih setahun yang lalu. Untuk kanak-kanak, tema Disney Xperia dilancaarkan Disember lalu.

Idea tema ini sebenarnya membiarkan anda sentiasa bermain dan berdandan dengan telefon pintar Xperia anda sejak beberapa tahun yang lalu. Sony Theme Creator juga telah dilancarkan untuk membolehkan pengguna untuk menyesuaikan dengan peranti Xperia.

Jom kita tengok Sony Xperia Theme Playstation yang baru keluar:

          

 

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top