Connect with us

Oh! Media

‘Song Song Couple’ Umum Perpisahan? Serius Lah?!

Umum

‘Song Song Couple’ Umum Perpisahan? Serius Lah?!

Pasangan pelakon popular Korea Selatan yang sama-sama membintangi drama popular, Descendants Of The Suns, Song Hye-kyo dan Song Joong-ki, sudah memfailkan perceraian, kata agensi pengurusan kedua-duanya hari ini.
Pasangan yang digelar ‘Song Song Couple’ itu berkahwin dua tahun lalu dalam majlis yang disambut meriah. Firma undang-undang mewakili Joong-ki, memfailkan perceraian dengan Hye-kyo di Mahkamah Keluarga Seoul semalam.
“Saya memutuskan untuk memulakan prosedur mahkamah perantara bagi perceraian saya dengan Song Hyo-kye. Saya mohon maaf kerana menyampaikan berita buruk kepada mereka yang menyayangi dan menyokong saya,” kata aktor itu menerusi agensi pengurusannya, Blossom Entertainment.
Susulan pengumuman Joong-ki itu, Hye-kyo turut menyiarkan kenyataan menerusi agensinya.
 “Kami kesal kerana memberitahu anda berita tidak gembira. Selepas mempertimbangkan dengan baik, aktres Song Hye-kyo dan suaminya mengambil langkah pertama untuk bercerai. Punca perceraian adalah perbezaan personaliti dan kerana kedua-duanya tidak dapat mengatasi perbezaan itu, mereka terpaksa membuat keputusan, dan kami juga meminta anda tidak membuat kenyataan berbentuk spekulasi.” nyata wakil agensi itu berkenaan.
Sumber : MyMetro

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.


Youtube Oh! Media

Penulis content & Ketua Multimedia di Oh! Media. Memastikan pelbagai content menarik dapat dicipta khas untuk Oh! Media sahaja.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top