Connect with us

Oh! Media

Single Mother Elly Mazlein Akhirnya Dirisik Keluarga Bakal Suami

Umum

Single Mother Elly Mazlein Akhirnya Dirisik Keluarga Bakal Suami

Wahh! Selepas sekian lama menjadi single mother, sekarang pelakon, penyanyi dan pengacara Elly Mazlein telah memaklumkan dia telah dirisik oleh keluarga kekasihnya dan Mazlein mengakui yang dia amat terharu dan teruja semasa majlis itu berlangsung. Best ya!

Meskipun acara ini lebih kepada adat, saya dapat rasakan diri ini dihargai kerana belum pernah merasai pengalaman itu. Majlis ini diadakan secara kecil-kecilan dan ia memberi ruang kepada keluarga saya serta bakal suami untuk berkenalan dengan lebih dekat. Alhamdulillah, saya sangat berterima kasih kepada bakal suami dan keluarganya kerana menerima saya seadanya, katanya.

Mazlein juga ada katakan yang dia pasti akan menjemput peminat semasa majlis pertunangan dan akad nikah nanti. Tahniah, Mazlein dan Ohmedia hanya tahu nama bakal suami sebagai Azlan. Bila la agaknya kak Mazlein nak tunjuk muka bakal suami ya?

Elly Mazlein sekarang dah umur 39 tahun dan mempunyai seorang anak hasil perkawinan pada tahun 2014 dan bercerai pada tahun 2015 dengan pengarah, Azmi Hatta.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Youtube


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top