Connect with us

Oh! Media

Sedih Bila Tengok Reaksi Adik Buka Tupperware Aiskrim

Umum

Sedih Bila Tengok Reaksi Adik Buka Tupperware Aiskrim

Korang pernah tak setiap kali buka peti ais dekat rumah, korang akan nampak tupperware aiskrim dekat belah atas. Bila buka…rupa-rupanya bukan aiskrim gais! Mesti nasib korang macam adik ni kan?



Punyalah excited ambil mangkuk dan sudu sebab abang dia bawa tupperware aiskrim…last-last terus berubah muka adik dia haha! Terhibur betul bila tengok video dari seorang pengguna Twitter, @hafzaidil ni. Nak gelak pun rasa bersalah je.

+ Baca respon pembaca Oh! Media


Oh Youtube


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top