Connect with us

“Sebenarnya Salah Saya Sendiri…” – Fattah Amin

Umum

“Sebenarnya Salah Saya Sendiri…” – Fattah Amin

Sis kesian dekat Fattah Amin sebab pergelangan kakinya terseliuh akibat terpijak batu time dia shooting filem Deleted baru-baru ini. Nak buat macam mana? Benda yang tak dijangka terjadi dekat diri kita. Yang sis peliknya, dia boleh muncul dekat KLFW tau walaupun dia sakit. Nampak tak struggle dia?


Siap buat fashion show lagi bersama isterinya, Fazura. Nasib baik dia makan ubat penahan sakit kalau tak mesti dia jalan terhincut-hincut dekat atas pentas KLFW tu time dia memperagakan jenama dia sendiri, Fattastic. Huhuhu. Apapun, get well soon Fattah Amin!

Sebenarnya salah saya sendiri ketika scene kejar mengejar saya tersalah pijak batu dan pergelangan kaki saya terseliuh. Nak diikutkan berjalan pun saya tak boleh sebab terlalu sakit. Jadi, saya hanya makan ubat penahan sakit untuk membolehkan saya berjalan di atas pentas KLFW memandangkan ini kali pertama jenama saya sendiri, Fattastic muncul di KLFW.

Sumber: Sinar Harian

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Moto Vlog


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top