Connect with us

“Saya Dan Suami Tidak Pernah Merancang Dan Setiap Bulan Kami Mencuba” – Nabila Huda

Umum

“Saya Dan Suami Tidak Pernah Merancang Dan Setiap Bulan Kami Mencuba” – Nabila Huda

Alhamdulillah, Nabila Huda dan suaminya tiada sebarang masalah selepas melakukan pemeriksaan kesihatan. Diorang actually dah lama tunggu nak dapat rezeki anak tetapi nak buat macam mana kan? Anak itu adalah anugerah daripada Allah dan rezeki juga datang daripada Dia.

Saya dan suami tidak pernah merancang dan setiap bulan kami mencuba, cuma belum dikurniakan rezeki untuk menimang cahaya mata. Kami juga dah pergi buat ‘check up’ dan kami berdua masing-masing tiada masalah. Mungkin untuk alternatif lain saya ingin cuba rawatan mengurut selepas ini. Kalau diberikan rezeki anak, saya rasa memang dia akan jadi lelaki paling gembira dalam dunia. Ada ketikanya saya rasa sedih tak dapat bagi dia zuriat tapi dia pula yang okay, sentiasa menenangkan saya dan dia memang sangat penyabar orangnya. Saya sentiasa berdoa agar dikurniakan rezeki menimang cahaya mata dalam masa terdekat

Nabila juga mengaku yang dia rasa sedih sebab dah empat tahun dah berumahtangga but masih belum pregnant. Tak apalah Nabila, sis doakan Nabila dan suami cepat-cepat dapat baby okay? Amin. InsyaAllah, perancangan Allah tu hebat untuk diorang.

Sumber: Astro Gempak

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Wayang



Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top