Connect with us

“Sampai Nak Makan Pun Can’t Open His Eyes” – Diyana Halik

Umum

“Sampai Nak Makan Pun Can’t Open His Eyes” – Diyana Halik

Baru-baru ini, isteri kepada Aaron Aziz iaitu Diyana Halik berkongsi sebuah gambar suaminya di Instagram yang menunjukkan Aaron sedang makan sambil menutup mata disebabkan kepenatan baru pulang dari bekerja.

Diyana memuatnaik gambar tersebut dengan kapsyen yang sweet untuk Aaron atas pengorbanannya untuk dia dan anak-anaknya demi mencari rezeki yang halal. Nampak sangat muka penat tu! Kesian Aaron.

A post shared by Diyana Halik (@diyanahalik) on


Suami korang macam mana pula? Cuba cerita sikit pengorbanan suami korang macam mana demi mencari rezeki yang halal. Apapun, kita sebagai isteri kena lah menghargai pengorbanan seorang suami sebab kita tak tahu penat lelah dia macam mana.


Bukan apa, suami dah buat macam-macam tau untuk kita. Dia dah lah kena bayar untuk kereta, rumah, bil dan tanggung segala keperluan kita. Kadangkala kita kena faham betapa susahnya suami nak cari duit untuk kita dan tak perlu pun nak push suami nak buat tu buat ni. Betul tak gais?

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh Youtube!


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top