Connect with us

Sambut Lebaran Bersama Fatah Amin Dan Fazura

Oh! Lifestyle

Sambut Lebaran Bersama Fatah Amin Dan Fazura

Related image


Sweet je couple ni kan? Korang yang minat #Fattzura ni support la beli baju koleksi raya @fattahaminz & @missfazura

Selain mereka berdua ni, ada brand dari selebriti lain juga macam @noradanish@elfiraloy@nelydiasenrose@wakdoyok@therealmiasara, dan ramai lagi. Wak Doyok punya siap percuma sampin lagi.

Related image



So on Waze korang dan pergilah ke #Starvilion kat Shah Alam tu dan tengok sendiri dulu mana yang berkenan di hati.


Orang ingat kalau baju retis je harga mesti mahal. #Ohmedia tengok harga kat @starvilion ni lebih kurang je dengan yang jual kat mall dan masjid india tu jenama tak tahu dari mana datang tu. Hehe.


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Lifestyle

To Top