Connect with us

Oh! Media

PU Abu Dan Hana Bercerai, Netizen Ucap Padan Muka!

Umum

PU Abu Dan Hana Bercerai, Netizen Ucap Padan Muka!

Suka betul netizen bila dengar khabar angin yang PU Abu dan Hana Azraa nak bercerai baru-baru ini. Ramai netizen yang anggap benda ni adalah pembalasan buat Hana. Hmm.

Kalau korang tengok di Twitter, ramai yang meluahkan rasa gembira bila Hana memberitahu yang dia dan suaminya tidak lagi tinggal sebumbung. Malah ada netizen yang membangkitkan kembali isu bekas isteri PU Abu yang diceraikan sewaktu mengandung.

Ramai netizen mengatakan perkahwinan PU Abu dan Hana memang tak layak untuk bahagia sebab perbuatan diaorang yang didakwa ‘bercekerama’ time Ain Afini tengah sarat mengandung anak pertama PU Abu dulu.

Sebelum ini memang kecoh satu Malaysia bila PU Abu menceraikan bekas isterinya yang tengah hamil tujuh bulan dengan talak dua sebab seorang janda yang bernama Hana Azraa.  Walau bagaimanapun, PU Abu dah nikah dah pun dengan Hana.

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top