Connect with us

Oh! Media

Protege Siti Nordiana Dinobatkan Juara Mentor 7

Umum

Protege Siti Nordiana Dinobatkan Juara Mentor 7

Mentor 7 akhirnya telah melabuhkan tirai dengan menobatkan, Zaaim Abdullah sebagai juara pada pentas akhir yang berlangsung di Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral, di sini, malam tadi.

Ramai yang telah menjangkakan kemenangan Zaaim dan ini sekali gus melayakkan protege kepada Siti Nordiana itu membawa pulang wang tunai RM80,000 dan sebuah kereta bernilai RM70,000.

Berbekalkan dua persembahan menerusi lagu duet, Gemuruh bersama Lan Solo dan Bukan Rayuan Gombal nyanyian asal Judika, Zaaim menghampakan tiga protege lain untuk menjulang gelaran itu.

Menerima komen positif juri tetap, Datuk Wah Idris dan Mas Idayu, persembahan Zaaim yang penuh bertenaga itu turut mendapat penghormatan daripada mereka.

Sementara itu, tempat kedua diraih Faizul Ashraf Fauzi, 24, atau Pasya. Protege kepada Aizat Amdan itu memberi cabaran apabila menerima pujian ketika membawakan lagu Bohemian Rhapsody bersama Jaclyn Victor.

Tempat ketiga pula diungguli Muhammad Azmirul Hafiz Azman, 24, yang memilih lagu Bagaikan Sakti, berduet dengan Ernie Zakri dan Laksamana Raja Di Laut.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top