Connect with us

Please Jangan Shopping Online Dulu 9.9 Ni Sebelum Korang Baca Ini! Serius!

Branded

Please Jangan Shopping Online Dulu 9.9 Ni Sebelum Korang Baca Ini! Serius!

Semua tahu yang 9 September nanti adalah hari yang paling bahagia untuk insan-insan yang gila shopping online ni kan? Kenapa agaknya? Ye la sebab banyak website gergasi (11street contohnya) dah bagitahu mereka akan buat sale kaw-kaw sempena 9.9 kali ni.

ShopBack pula macam yang korang sedia maklum, menjadi aplikasi paling popular untuk korang dapatkan semula pulangan wang setiap kali korang shopping di 11street, Booking.com, Expedia, Photobook, dan banyak lagi. Baca review Ohmedia sebelum ini tentang ShopBack.

Dari 7 hingga 9 September 2018 ni juga, korang boleh dapatkan 90% cashback kalau beli barangan elektronik dan beli topup. So memang rugi kalau tak gunakan peluang macam ni.

Senang je ShopBack ni wei. Contohnya bila korang nak beli tiket dekat Booking.Com. So masuk app ShopBack ni dan dia akan terus redirect ke website Booking.com tu. Jadi lepas je korang buat pembelian kat situ, ShopBack ni akan rekod pembelian korang tu dan akan bagi korang reward dalam bentuk cash dalam masa 48 jam! Yaa duit tau bukan dalam bentuk point ye!!

Kalau hari ni baru nak guna, belum terlambat lagi walaupun memang ramai dah yang dengan cashback dia je dah berpuluh ribu. So korang yang kaki shopping, memang rugi gila kalau tak pakai sendiri. Hehe.

Jadi tolong ingat baik-baik, nanti 9.9 (9 September 2018) jangan lupa gunakan aplikasi ShopBack ni untuk pilih shopping kat Lazada, Booking.Com, 11steet dan banyak lagi.

Cara untuk menggunakan ShopBack;

1. Daftar shopback akaun melalui link https://app.shopback.com/OHMEDIA kerana secara automatik korang akan dapat bonus RM5 secara percuma lepas sahaja daftar dari link Ohmedia ini.

2. Lepas sahaja mendaftar, korang akan nampak website seperti 11street, Booking.com, Zalora, dan banyak lagi di ShopBack. So klik pada mana-mana website yang korang biasa gunakan. Sekarang ni pulak ShopBack tengah buat 9.9 memberikan sehingga 90% pulangan duit kepada pengguna ShopBack.

3. Bila dah ada dalam website 11street, korang shopping’lah dan buat pembayaran macam biasa. Lepas pembelian kat 11street selesai dengan pembayaran, dalam tempoh 48 jam korang dah boleh check status cashback korang.

4. Korang mungkin kena tunggu 11street untuk periksa dan sahkan pulangan wang semula tu dan lepas tu korang boleh transfer duit dari cashback tu ke dalam akaun bank korang.

So download app ShopBack korang di Google Play Store atau App Store sekarang dan mula gunakan sekarang ya! Maklumat lanjut boleh di website ShopBack di www.shopback.my

Psst: Daftar akaun ShopBack dari link Ohmedia ni (https://app.shopback.com/OHMEDIA) kalau nak dapatkan RM5 bonus dalam akaun korang.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Branded

Trending

To Top