Connect with us

Oh! Media

Perompak Kedai Emas Selamba Bawa ‘Pumpgun’

Umum

Perompak Kedai Emas Selamba Bawa ‘Pumpgun’

Siapa orang Kedah dekat sini? Rasanya korang tahu kot kejadian yang terjadi di kedai emas Mydin Alor Mengkudu, Alor Setar, Kedah dirompak oleh seorang lelaki baru-baru ni. Ish berani betul dia buat kerja macam tu ya?

Menerusi page @My_CrimeWatch di Twitter, lelaki tu memakai helmet dan baju putih serta seluar hitam. Sebelum dia ambil emas tu, sempat lagi dia keluarkan senapang gais! Sis harap perompak tu kena tangkap dengan polis secepat mungkin.



Kalau ya pun terdesak sangat nak duit, banyak lagi cara korang nak cari duit secara halal tau. Janganlah buat kerja macam ni. Ingat, Allah nampak segala perbuatan kita.

+ Baca respon pembaca Oh! Media


Oh Youtube


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

To Top