Connect with us

Oh! Media

Perjalanan Ke KLIA dan KLIA2 Menjadi Lebih Murah Dengan Tambang Hanya RM10

Umum

Perjalanan Ke KLIA dan KLIA2 Menjadi Lebih Murah Dengan Tambang Hanya RM10

Bagi memberikan kelancaran perjalanan dan kemudahan kepada penumpang yang menuju ke KLIA dan KLIA2, Kementerian Pengangkutan di bawah Anthony Loke telah mengumumkan perkhidmatan bas ulang alik pada bulan lalu.

Kini, penumpang juga bakal menikmati pengankutan awam iaitu bas Rapid KL dengan tambang hanya RM10 ke KLIA dan KLIA2 dari LRT Putra Heights.

Seperti apa yang dilaporkan The Star, penumpang juga boleh membeli tiket kombo di mana-mana stesen LRT, MRT, BRT atau kaunter monorel.

Putra Heights juga telah dipilih kerana lokasinya yang amat strategik dan menghubungkan Laluan LRT Kelana Jaya dan Laluan Ampang serta hanya mengambil masa 40 minit perjalanan dari Putra Heights ke KLIA dan KLIA2 dengan bas berlepas setiap 30 minit.

+ Baca Respon Pembaca di Facebook Oh! Media.


Oh Media Gaming atau lebih dikenali dengan panggilan OMG merupakan sebuah lagi produk Oh! Media yang ditubuhkan atas dasar minat kami dalam dunia permainan video dan demi menyahut seruan dalam memajukan Sukan Elektronik (e-Sport) di Malaysia.

Banyak yang disediakan OMG hanya untuk korang merasai sendiri pengalaman bermain permainan elektronik seperti Playstation 4, Nintendo Switch, Xbox, Racing Simulator, NesClassic dan banyak lagi.

So, korang yang belum lagi sampai OMG tu boleh terus search Google Maps atau Waze “Oh Media Gaming” dan ikuti kami di Facebook Oh Media Gaming – OMG dan Instagram @ohmediagaming.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top