Connect with us

Oh! Media

Jika Anda Pencinta Kucing, Anda Berpeluang Menang Macbook Air & iPad!

Branded

Jika Anda Pencinta Kucing, Anda Berpeluang Menang Macbook Air & iPad!

Jika anda seorang pencinta haiwan seperti Kucing, dengan hanya perlu muat-turun aplikasi SmartHeart MY di peranti Android atau iPhone anda berpeluang memenangi pelbagai hadiah hebat seperti sebuah Macbook Air, iPhone 6, iPad Air 2, dan baucer makananan haiwan menerusi contest SMARTHEART MERDEKA 59 QUIZ CHALLENGE. Contest yang telah bermula dari 1 Julai hingga 30 September ini meletakkan objektif yang sangat mudah untuk anda menjadi pemenangnya.

Lepas muat-turun aplikasi tersebut, dapatkan link untuk contest SMARTHEART MERDEKA 59 QUIZ CHALLENGE melalui seksyen “NEWS”. Masukkan detail korang dengan lengkap dan layankan kuiz yang diberi sebanyak mana yang mampu. Cuba untuk berada di dalam ranking tertinggi.

Periksa scoreboard secara kerap untuk ketahui samaada anda masih berada di tempat teratas atau dah pun dipintas oleh pemain lain. SmartHeart akan memilih 3 pemenang utama dan 10 pemenang saguhati selepas contest ini tamat.

Untuk contest tersebut, hanya jawab seberapa banyak soalan dengan betul dalam masa 30 saat! Masa akan semakin pendek sekiranya jawapan yang diberikan tidak betul. Atas kata lainnya, pastikan jawapan yang diberikan untuk semua soalan adalah betul untuk berada di tempat teratas. Ini masa paling sesuai untuk korang sebagai pemilik haiwan peliharaan seperti Kucing nak menguji sejauh mana pengetahuan diri sebagai pemilik haiwan peliharaan. Sambil bergembira dengan contest, sambil dapat manfaat dan ilmu berkaitan haiwan peliharaan.

Jadi apa tunggu lagi, muat-turun aplikasi SmartHeart MY sekarang di iPhone atau Android anda. Untuk keterangan lanjut mengenai SMARTHEART MERDEKA 59 QUIZ CHALLENGE ini, sila layari website www.perfectcompanion.com.my/merdeka59/

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Branded

Trending

ITTIFY

To Top