Connect with us

Oh! Media

Pelan Keluarga yang Terhangat Di Pasaran!!! Boleh Dapat 5 Lines Dengan 1 Harga!!!

Branded

Pelan Keluarga yang Terhangat Di Pasaran!!! Boleh Dapat 5 Lines Dengan 1 Harga!!!

Pihak telko gergasi di Malaysia, Digi baru-baru ini telah memperkenalkan pelan Digi Postpaid Family™ mereka yang membolehkan ahli keluarga berkongsi sehingga 5 nombor terus ke dalam satu pelan dan juga di dalam satu bil sahaja setiap bulan. Ini sekaligus memudahkan urusan pembayaran bil dan juga kawalan perbelanjaan yang lebih menjimatkan untuk seisi keluarga. Lepas ni semua ahli keluarga boleh pakai postpaid dengan senang hati!

Dengan bil bulanan cuma serendah RM150/sebulan, semua 5 nombor akan berkongsi data internet sebanyak 120GB dan juga panggilan percuma tanpa had ke semua network yang lain di Malaysia. Pada pandangan Ohmedia, tawaran seumpama ini memang sangat luar biasa dari pihak telko dekat Malaysia ni.

Kalau korang terlebih guna (ialah mungkin semua kaki online 24 jam haha) data 120GB tu, jangan risau sebab korang boleh top up data dengan harga serendah RM25=10GB.

Tawaran ni dalam masa yang terhad sahaja jadi bolehlah korang merancang baik-baik samaada pelan ni sesuai dengan penggunaan dan keperluan korang sekeluarga. Kalau semua ok jangan risau untuk terus ‘convert’ sahaja nombor telefon sedia ada kepada Digi dan grab cepat-cepat tawaran pelan Digi Postpaid Family™ ni sementara masih lagi dibuka sekarang ni.

Maklumat lanjut tentang pelan menarik Digi ni, korang boleh tengok sendiri kat http://bit.ly/2wZIIYD

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Branded

Trending

ITTIFY

To Top