Connect with us

Oh! Media

Pelakon 10 Tahun Dikatakan Curang Dengan Lelaki Lain

Umum

Pelakon 10 Tahun Dikatakan Curang Dengan Lelaki Lain

Korang mesti ingat lagi kan kisah pelakon cilik Duerra Mitilda dan kekasih nya Hezriq Shah tu. Masing-masing baru berusia 10 dan 13 tahun. Kisah percintaan yang telah dikongsikan di laman social mengundang rasa kurang senang dikalangan netizen kerana kedua-duanya terlalu muda.

ADVERTISEMENT

Benda yang lagi mengundang kecaman dari netizen apabila bapa kepada Duerra Mitilda sendiri memberikan alasan bahawa itu soal peribadi anaknya dan tidak mahu campur tangan urusan mereka.

Terbaru ni, Ohmedia ada ternampak hubungan cinta yang dikatakan mendapat restu keluarga itu dikhabarkan sudah berakhir. Menerusi beberapa status yang dikongsikan oleh netizen yang dimuatnaik sendiri oleh kedua pelakon itu di instagram story.

Menurut Mitilda, hubungan mereka hancur disebabkan sikap Hezriq yang terlalu cemburu sehinggakan mereka sering bergaduh. Hezriq juga tidak memahami statusnya sebagai seorang artis.


Mitilda juga difahamkan sedang sibuk menjalani penggambaran Runi dan Solah bersama Nikadamika selain melakukan video TikTok bersama. Pesanan dari Ohmedia, janganlah terlalu awal melibatkan diri dalam alam percintaan ni sbb korang masih muda and banyak lagi perjalanan yang akan ditempuh. Seeloknya fokus pada pelajaran dan kerjaya dulu ye. Hehe.

Sumber: Rotikaya

+ Baca respon pembaca pelakon 10 tahun curang di Facebook Oh! Media

Comments

Lagi dalam kategori Umum

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas