Connect with us

Pelajar SPM Biadap Lakukan Pesta Di Tengah Jalan Klebang Melaka

Umum

Pelajar SPM Biadap Lakukan Pesta Di Tengah Jalan Klebang Melaka

Sepertimana yang korang tahu pelajar tingkatan 5 baru je selesai menduduki ujian SPM di sekolah. Siapa je tak happy kan bila dah habis? Rasa macam hidup kau dah bebas dari segala masalah tetapi sebenarnya korang salah. Haha!

Sumber dari Twitter, @Pojoo_

Masih jauh lagi perjalanan korang tau. Cuba korang tengok video yang dimuatnaik oleh seorang pengguna Twitter, @HermyRahim dekat bawah ni, macam-macam perangai. Dengar cerita benda ni terjadi dekat jalan Klebang, Melaka. Betul ke, orang Melaka? Tak perlu pun nak sambut habis SPM macam ni sebab banyak lagi cara korang boleh sambut.



Macam pergi makan ke atau pergi short vacation dengan kawan-kawan korang. Aduh, yang ni tak! Dah menganggu orang awam dengan bunyi motor korang yang bising tu. Kalau korang perasan budak dalam kereta merah tu, dah macam style Zombi Kampung Pisang dah sis tengok. Haha!



+ Baca respon pembaca Oh! Media


Oh Youtube


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top