Connect with us

Oh! Media

Pelajar Nangis Depan Kubur Ibu Baca Keputusan UPSR

Umum

Pelajar Nangis Depan Kubur Ibu Baca Keputusan UPSR

Baru je semalam semua pelajar darjah 6 mengambil keputusan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) di sekolah dengan ibu bapa diorang tetapi pelajar ini lain pula ceritanya. Rasa sebak bila sis tengok gambar adik ni menunjukkan keputusan UPSR di depan kubur ibunya. Hmm.


Menurut dari Facebook Aishah Mat Akat atau dikenali sebagai neneknya, dia berasa bangga dengan pencapaian cucunya, Ila. Perkongsian itu telah mengundang sebak dalam kalangan netizen dan kebanyakannya memberikan kata-kata semangat untuk adik Ila.

Tahniah sayang opah. Engkau tetap cemerlang disisi opah. Perjalanan mu masih jauh. Jika mama ada disisimu saat ini pasti dia juga merasa bangga dengan mu. Teruskan perjuangan mu… Engkau anak yg baik dan tabah menerima dugaan… Opah yakin ila akan berjaya satu hari nanti..

Bertabahlah sayang…ibu Ila pasti bangga dengan pencapaian adik Ila. Sis doakan agar adik berjaya di dunia dan akhirat serta menjadi anak yang baik dan solehah. InsyaAllah, amin.

+ Baca respon pembaca Oh! Media


Oh Youtube

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top